Szeretettel köszöntelek a Borfesztivál klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Trostel Vigasz Péter
WSET bortanácsadó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Borfesztivál klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Borfesztivál klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Trostel Vigasz Péter
WSET bortanácsadó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Borfesztivál klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Borfesztivál klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Trostel Vigasz Péter
WSET bortanácsadó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Borfesztivál klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Borfesztivál klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz
és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Trostel Vigasz Péter
WSET bortanácsadó
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Borfesztivál klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
16 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás
|
|
2009 januárban kerül adásba az a mûsor, amelyet Isabelle Legeron, a Travel Channel ismert mûsorvezetõje készít a magyar borokról. A magyarországi forgatás során elárulta, már csukott szemmel is megismerné a magyar borokat és gyûjteményében ezentúl a magyar dûlõk remekei is helyet foglalnak majd. Az õ ízlésében nyugodtan bízhatunk, hiszen mûsorvezetõi karrierje elõtt borbírálóként dolgozott.
A Bors magazin interjút is készített Isabelle-lel, aki mint kiderült, a Magyar Bormarketing Kht.
16 éve | Lovas Vanda | 0 hozzászólás
2008.10.03-16. Aszús szõlõfürtök, szüreti mulatságok, kiváló borok és gasztronómiai különlegességek és feledhetetlen szüreti hangulat várja a vendégeket Tokaj-Hegyalján.
Az aszúzás az egyik legnehezebb, de legszebb munka: kevesen tudják, hogy egy puttony aszúszem összegyûjtése minimum négy ember teljes napi aprólékos munkáját igényli, hiszen az érett fürtökrõl szemenként kell lecsipegetni az aszúszemeket. Éppen ezért nem sok gazda van Tokaj-Hegyalján, aki ilyenkor vendégeket fogad.
16 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás
Francia atomfizikusok egy olyan módszert dolgoztak ki, mellyel pontosan meghatározható a Bordeaux-i nagy borok, valamint az azokat tartalmazó palackok életkora. A Bordeaux-i nukleáris kutatóintézet által kiadott közlemény az eljárás szükségességét azzal indokolja, hogy ma már a mûtárgyakhoz hasonlóan az igencsak borsos árú nagy borok eredetisége is igazolásra szorul.
Amiben lehet némi igazság, hiszen például egy palack 1983-as évjáratú, a Saint-Emilion vidékérõl származó, fele részben Merlot-ból, fele részben Cabernet Franc-ból készült, vadonatúj tölgyfahordókban érlelt Chateau Ausone 505 euróba, azaz 120 ezer forintba kerül.
16 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás
A 17. Budapesti Nemzetközi Bor- és Pezsgõfesztivál jótékonysági borárverésének összege 3,4 millió forintot tesz ki - tájékoztatta az MTI-t a fesztivál sajtófõnöke. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat számára felajánlott összeg kedvezményezettjei idén azok lesznek, akik otthonukban ápolják családtagjaikat.
A legmagasabb leütési árat - 6 palackért 180 ezer forintot - a Vinum Primatis Zrt. tételei érték el. Az egypalackos tételek közül az indulási árhoz képest a legmagasabb vételi árat egy tokaji cuvée mondhatja magáénak: a bor 9 ezer forintról indult és 80 ezerért kelt el.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás